Deelnemers The Sky Is The Limit 2022: nieuwe én oude bekenden (2024)

The Sky Is The Limit is in 2022 terug op tv! Ontdek in dit artikel alles over The Sky Is The Limit deelnemers (2022), waarbij diverse nieuwe gezichten opvallen en we ook oude bekenden zien passeren. Peter Boeckx gaat bijvoorbeeld langs bij Yves Maes, Joshua van der Aa en Nicolas en Sara Debruyn. De tv-maker gaat voorbij de bling bling en op zoek naar het moderne sprookje.

Nieuw seizoen The Sky Is The Limit

The Sky Is The Limit is terug met een nieuw seizoen. Peter Boeckx klopt deze keer aan bij deelnemers die we kennen uit eerdere seizoenen van The Sky Is The Limit. Denk aan Frederik Laeremans, Guy Penders en de familie Martens. Maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue. Volg de excentrieke levensstijl van de deelnemers in een nieuw seizoen van The Sky is the Limit.

The Sky Is The Limit deelnemers

Wat die nieuwe deelnemers aan The Sky Is The Limit in Vlaanderen betreft, is het een mooie gevarieerde club. Voor Yves Maes begon het 20 jaar geleden met een beerton. Ondertussen leidt hij een afvalverwerking- en containerbedrijf met een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. Joshua van der Aa woont en werkt als Antwerpenaar in de Londense City. Hij werd vanuit het technisch onderwijs een succesvol esthetisch dokter met eigen praktijken in zowel binnen als buitenland. We maken ook kennis met ondernemerskoppel Nicolas en Sara Debruyn. Zij hebben een vastgoedportefeuille van meer dan 20 panden, 5 fitnesscentra én een business academy. En daar blijft het niet bij. Hun doel: binnen 5 jaar een portefeuille van 100 miljoen. We leren ze dankzij Peter Boeckx allemaal beter kennen.

Lees vooral verder, want hieronder stellen we de deelnemers aan The Sky Is The Limit 2022 in België ook uitgebreid aan je voor.

The Sky Is The Limit kijken

The Sky Is The Limit is sinds maandag 14 november iedere maandag om 21.00 uur te kijken op Play4 en terug te kijken via GoPlay. Wist je dat je op GoPlay ook kunt kijken naar eerdere seizoenen van The Sky Is The Limit met spraakmakende deelnemers als Willy Naessens, Michel Van den Brande, Philip Cracco en Jan Kriekels. Zowel seizoen 1, seizoen 2 als seizoen 3 van The Sky Is The Limit zijn te kijken op GoPlay. Vanuit België kun je de afleveringen eenvoudig openen; vanuit Nederland (of een ander land) kun je dit ook doen met een VPN Verbinding die je op België zet.

Yves Maes & Julie Hannes

Het begon allemaal 20 jaar geleden voor Yves Maes. Hij kocht een eigen tractor en maakte, naast zijn job als arbeider, septische putten leeg. “Ooit werk je voor de vuilkar”, had Yves Maes zijn vader hem ooit gezegd toen hij thuis kwam met zijn rapport. Zo gezegd, zo gedaan. En hij maakte er een miljoenen bedrijf van.

Nu, 20 jaar later, leidt Yves Maes een afvalverwerkings- en containerbedrijf met 400 werknemers en een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. De Limburger won op jonge leeftijd al de titel van ondernemer van het jaar. Yves Maes verkocht recent een deel van zijn aandelen en bouwde een ranch van maar liefst 4000m² met binnen- en buitenpiste voor zijn paarden, een gastenverblijf en het langste privézwembad in één stuk van Europa. Daarnaast zien we dat hij ook heteluchtballons heeft en zijn vriendin Julie en hun hondje Stip met een luchtdoop verrast. We zien Yves Maes en Julie Hannes als deelnemers in het nieuwe seizoen van The Sky Is The Limit 2022.

Joshua Van Der Aa

Joshua Van Der Aa droomde er als tiener al van om dokter te worden, maar met zijn diploma technisch onderwijs was dat niet eenvoudig. Met veel doorzettingsvermogen slaagde hij toch in zijn opzet. Door zijn specialisatie plastische chirurgie kwam hij in aanraking met de wereld van botox en fillers. Een aanbod van een privékliniek haalde hem naar Londen en ondertussen heeft hij zijn eigen privékabinet waar hij als esthetisch arts patiënten van over de hele wereld behandelt. De Antwerpenaar woont in hartje Londen en is volgens mij één van The Sky Is The Limit deelnemers in België die voor mooie verhalen gaat zorgen.

Dokter Josh & Valery

In de tweede aflevering van The Sky Is The Limit 2022 zien we dat voor de Oekraïnse Valery een healthy mind en body samengaan. Vandaag neemt ze haar man en esthetisch dokter Josh mee voor een sessie yoga in openlucht. Als keyholders van de residentie Crescent park hebben ze immers toegang tot het privé park van het domein dat eigendom is van de crown estate. Josh neemt ook even de tijd om zijn Valery een groot onderhoud te geven. In de derde aflevering zien we dat zelfs veel collega esthetisch artsen in zijn stoel plaatsnemen. “Dat is het grootste compliment als collega-esthetisch artsen of zeker plastisch chirurgen bij mij komen voor hun botox en fillers.”

Nicolas & Sarah De Bruyn

Als 18-jarige dokterszoon gaf Nicolas De Bruyn er de brui aan op school, tot groot ongenoegen van zijn ouders. Hij nam een fitnesscentrum over en maakte na vijf jaar zo’n 25.000 euro verlies. Nicolas De Bruyn besefte dat hij verkeerd bezig was en volgde verschillende managementcursussen. Nu bezit hij meer dan 50 panden, 4 fitnesscentra en de grootste Business Academy van de Benelux waar hij ondernemers coacht. Nicolas trouwde afgelopen zomer in Parijs met Sarah, en kregen samen een dochter: Elisabeth.

Sigurd & Charlene Tanghe

Sigurd Tanghe was eigenaar van de succesvolle club Lart Maniac en leidde een eigen bouwbedrijf met zeven werknemers. Na zijn uren maakte hij kunst die hij al snel op de markt kon verpatsen. Nu leeft Sigurd Tanghe enkel en alleen van zijn kunst en heeft hij een uitgebreid klantenbestand van Duitse miljardairs tot bekende koppen als Jean-Claude Van Damme. Sigurd heeft een eigen galerij op de dijk van Knokke waar hij kunstwerken verkoopt die kunnen oplopen tot meer dan 20.000 euro. Hij is getrouwd met Charlene die hem in zowat alles bijstaat, zo zien we als deze deelnemers worden gevolgd voor The Sky Is The Limit in België.

Frederik Laeremans & Loremie

Frederik Laeremans is de derde generatie en huidig zaakvoerder van het familiebedrijf Laeremans Superbeton. Hij ziet zichzelf nog altijd als ‘het boerke’ van de Kempen, maar wel een ‘boerke’ dat van aanpakken weet. Frederik en vriendin Loremie genieten met volle teugen van hun leven, al blijft hij wel super ambitieus met zijn bedrijf.

Frederik Laeremans & Kissy

Wist je dat Frederik Laeremans ook al deelnemer aan The Sky Is The Limit was in 2020? Toen was het nog nieuws dat Frederik Laeremans weer vrijgezel was na het mislopen van zijn relatie met Kissy. Inmiddels heeft Frederik Laeremans in Loremie een nieuwe vriendin gevonden, maar zijn verleden met Kissy is nog steeds onderwerp van gesprek zo zien we in de tweede aflevering van The sky is the limit 2022. We zien dat hij recent een kunstwerk heeft gekocht van Joseph Klibanski; het heet The Balance of Life. Een kunstwerk dat van toepassing is op zijn persoonlijke leven. Frederik Laeremans vormde 7 jaar lang een koppel met Kissy, maar ze bleek niet de ware te zijn. De deelnemer aan The Sky Is The Limit 2022 zegt: “We zijn elkaar verloren in de balance of life.” Ook in de derde aflevering gaat het over deze relatie. Personal trainer en mental coach Sacha verplicht Frederik Laeremans om zijn relatiebreuk met Kissy te ontleden. Daarnaast maken we kennis met de nieuwe vriendin van Frederik Laeremans: de blonde Loremie is met haar zoontje Mathis bij hem ingetrokken.

Familie Martens

In 1989 namen Jopi en Katty Martens een kleine beddenzaak over. Door hun harde werk is de onderneming uitgegroeid tot een grote exclusieve beddenzaak met een uitgebreid klantenbestand. Vandaag is het de tijd om de fakkel door te geven aan hun zonen Jori en Maxime Martens. We leerden de familie Martens al beter kennen als deelnemers aan seizoen 5 van The Sky Is The Limit in België. In de tweede aflevering zien we hoe de Martensen worden uitgenodigd door miljardair Rob Jarret. Hij ontvangt hen in zijn Beach Villa. Jopie en Katty genieten in de derde aflevering van hun laatste dagen op vakantie. Katty heeft daarbij een bijzondere verrasing; om wat peper in de relatie te brengen, trekt ze een tijgerpakje aan.

Guy & Sona Penders

Het powerkoppel Guy Penders en Sona zijn nog steeds actief in de immomarkt in de Emiraten. Tijdens corona verkochten ze een resem appartementen en enkele villa’s. De zaken gaan zelfs zo goed dat ze net een peperduur penthouse op de kop konden tikken. Vooraleer Guy en Sona Penders kunnen genieten van hun nieuwe droomhuis, moeten de deelnemers aan The Sky Is The Limit 2022 wel nog enkele verhuisdozen versleuren. We zagen Guy Penders ook in seizoen 5 van The Sky Is The Limit, dat begin 2020 op tv kwam.

The Sky Is The Limit Nederland kijken

Wist je dat je vanuit België met een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, ook kunt kijken naar The Sky Is The Limit: rijk en succesvol in Nederland. Hier lees je alles over de deelnemers aan The Sky Is The Limit in Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 november 2022 /

Tips

Deelnemers The Sky Is The Limit 2022: nieuwe én oude bekenden (2024)

FAQs

How do you complete Sky's the limit? ›

As always, fly through the hoops, gathering as many yellow bubbles as possible to keep your boost active at all times. Once you have beaten it, head back to speak to Imelda, then return and speak to Albie at Spintwitches in Hogsmeade. This will complete the quest and let him get started on the final broom upgrade.

What does the sky is the limit mean? ›

idiom. used to say that there are no limits and that anything is possible. You can achieve anything if you really want to.

How to get to the sky is the limit? ›

You unlock The Sky is the Limit after completing It's All Gobbledegook and In the Shadow of the Mine, both of which are main quests in the Stop Ranrok and Rookwood task. Additionally, you'll need to have completed the 2 preceding quests in the Broom Upgrades questline, Flight Test and Sweeping the Competition.

What is the story sky is not the limit about? ›

This is the absorbing story of Neil deGrasse Tyson's lifelong fascination with the night sky, a restless wonder that began some thirty years ago on the roof of his Bronx apartment building and eventually led him to become the director of the Hayden Planetarium.

How to win sky's the Limit? ›

To win the trial, players must beat Imelda's best time of 2:42:42. Failing to fly through rings gives players a 3-second penalty per ring missed. After completing and winning The Sky is the Limit time trial, players unlock the Flight the Good Flight achievement for beating all of Imelda's time trials.

What is the best broom for the sky is the limit Hogwarts legacy? ›

If you want to look impressive while flying on a broom, the Sky Scythe Broom is the best choice.

Can you say the sky is the limit? ›

“Sky is the limit. “ means 'There is no limit. “ Sky is not a concrete object but an abstract idea, which indicates “nothing” or “infinity”. So, when we want to say that there is no limit to something, we can say that sky is the limit.

Is there a limit in the sky? ›

The SKY is defined as everything that lies above the surface of the Earth, including the atmosphere and outer space. Astronomers call it celestial sphere. Have you heard of the expression "Sky is the limit"? It means - there is no upper limit.

What is the quote sky the limit? ›

The sky is the limit, so go for it. And do not create any self-imposed limitations.

How do I remove my spending limit from sky? ›

Hi @Binyo if you login to your account or I use the my sky app, go to the mobile tab, tap on the sim in question then go to the settings tab and you should be able to change it there.

When sky is your limit? ›

If you say the sky is the limit, you mean that there is nothing to prevent someone or something from being very successful. They have found that, in terms of both salary and career success, the sky is the limit.

Is there a sky limit? ›

The sky may be the starting point for what's possible, but it's not the limit. Our potential is far greater than we often realize, and we have the power to push beyond what we think is possible. As Henry Ford once said, "Whether you think you can, or you think you can't--you're right."

Who came up with the sky is the limit? ›

The Random House Dictionary of American Proverbs and Sayings edited by Gregory Titelman is of the opinion that Cervantes wrote "no limits but the sky" in his 1605 work Don Quixote.

What is the difference between the sky is the limit and the sky is not the limit? ›

The sky is the limit or the sky is limitless means te same. There is no limit to ambitions , efforts, and success. There is nothing to prevent someone or something from being very successful , in terms of salary and career success.

Is it correct to say the sky is your limit? ›

It means that there are no limits. Since sky is a seemingly limitless place, going far beyond our imagination, whenever we tell someone that for them sky is the only limit, what we are basically telling them is there are no limits for them.

How do you use the sky is the limit? ›

Examples of 'the sky is the limit' in a sentence the sky is the limit
  1. With all strength outside, the sky is the limit. ...
  2. From then on, the sky is the limit. ...
  3. The sky is the limit when it comes to nursery budgets. ...
  4. Others say the sky is the limit. ...
  5. For the young engineers, the sky is the limit.

How do you get the cap of the sky? ›

The Cap of the Sky is a piece of Armor which can be obtained using the amiibo Rune while scanning the Skyward Sword Link Amiibo. Each time the figure is scanned, a chest will appear that has a small chance to contain the Cap of the Sky.

What's another way to say sky's the limit? ›

What is another word for the sky's the limit?
the world is your oysteryou can do anything
the world is your lobsteryours for the taking
bright futureunlimited potential
the future's so bright, I gotta wear shadesfull of potential
bright prospectseverything going for you
4 more rows

What is the limit for sky? ›

The sky is a vast, boundless expanse that never actually ends (though at some point it technically becomes space). So saying the sky, which goes on and on infinitely is the limit, is saying that there's in fact no limit at all—or, at least, there's practically or metaphorically speaking no limit.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 5309

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.