Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (2024)

Toegevoegd aan winkelwagen

  1. Startpagina
  2. /
  3. Unsolved case files

Sorteer op

Filter

Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (28)

Uw selectie

Levering

Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (29)

Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (30) De levertijd kan variëren, afhankelijk van de winkel en het land. Voor meer informatie over Klik hier

Prijsklasse

Zoek in plaats van -

Unsolved Case Files biedt meeslepende... View MoreUnsolved Case Files biedt meeslepende detectivegames voor gebruikers met een passie voor het oplossen van mysteries. Stap in de schoenen van een detective en kraak uitdagende zaken met realistische foto's en bewijzen van plaats delict. Bezoek Ubuy in Nederland om hun scala aan intrigerende spellen te verkennen.Toon minderUnsolved Case Files biedt meeslepende detectivegames voor gebruikers met een passie voor het oplossen van mysteries. Stap in de schoenen van een detective en kraak uitdagende zaken met realistische foto's en bewijzen van plaats delict. Bezoek Ubuy in Nederland om hun scala aan intrigerende spellen te verkennen. Lees verder

Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (32)

Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (33)

Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (34)

Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (35)

Koop UNSOLVED CASE FILES Cold Case Files online tegen betaalbare prijzen in Nederland

De UNSOLVED CASE FILES zijn uitgevonden door John Carroll en Lou Wilson, die eind jaren negentig vrienden zijn sinds de middelbare school. Ze wilden een misdaadoplossend spel maken om online te verkopen. Daarom creëerden ze eindelijk de casusbestandsspellen en begonnen ze langzaam bestellingen voor hun games te krijgen. Aanvankelijk werkten ze vanuit een schuur en ontgroeiden later de schuur en verhuisden hun productie in september 2019 naar een kantorencomplex. Dit bedrijf wil hun spelers onderdompelen in een verhaal en een ervaring leveren die spannender is dan een Hollywood-kaskraker. Hun populaire spellen omvatten de UNSOLVED CASE FILES moordmysteriespellen, enz.

Waar UNSOLVED CASE FILES Cold Case Files Online kopen?

Kies ervoor om UNSOLVED CASE FILES tuinman & avery, moordmysteriespellen in de koude zaak, enz. Van Ubuy te kopen tegen redelijke prijzen.

Ontdek speciale aanbiedingen voor UNSOLVED CASE FILES Cold Case Murder Mystery Games, Falcone Veronica, Etc in Ubuy

Besteed uw tijd door spannende mysteries op te lossen met uw familie en vrienden thuis. Jij kan en andere dergelijke spellen van Ubuy en krijg ze mee met coole deals en aanbiedingen.

ONGEVOLDE CASE-FILES Cold Case Murder Mystery Games: Word een nieuwsgierige detective in een cold case die de taak heeft om moorden en andere problemen op te lossen die decennia geleden waren gebeurd. Gebruik het dossier van de oorspronkelijke onderzoeker. Om deze gevallen op te lossen, heb je aanwijzingen nodig om de zaak open te breken. Dit zijn perfecte spellen voor individuen, groepen, koppels en feesten.

ONGEVOLFDE CASE-FILES Falcone Veronica: Deze game is eigenlijk een moordmysteriespel waarmee je fictieve cold cases als een detective kunt oplossen. Het gaat over een WO II-spion; Falcone Veronica en haar vriend, de hoofdverdachte. Doorloop de dossiers en kraak de zaak met behulp van uw kritische denken.

Ontdek over onopgeloste dossiers en zijn producten

Unsolved Case Files is een merk dat interactieve detectivespellen maakt op basis van echte onopgeloste zaken. Ze bieden een unieke ervaring voor detectives van fauteuils om mysteries op te lossen en te proberen koude gevallen te kraken.

Unsolved Case Files is opgericht in [Year] met als doel meeslepende en uitdagende detectivespellen te creëren.

Het merk heeft verschillende edities van hun spel uitgebracht, elk met een andere onopgeloste hoes voor spelers om op te lossen.

Hun spellen omvatten meestal het onderzoeken van dossiers, het onderzoeken van bewijs en het maken van verbindingen om de oplossing samen te voegen.

Unsolved Case Files is populair geworden bij echte misdaadliefhebbers en mysterieliefhebbers vanwege de boeiende en realistische gameplay.

Ze blijven nieuwe edities maken en hun verzameling onopgeloste zaken uitbreiden.

Merken vergelijkbaar met onopgeloste dossiers

Jaag op een moordenaar

Hunt a Killer is een ander merk dat op abonnementen gebaseerde mystery games aanbiedt. Spelers ontvangen een maandelijks pakket met aanwijzingen en bewijs om lopende verhaallijnen op te lossen.

Sleuth Kings

Sleuth Kings biedt maandelijkse detective-avonturen aan uw deur. Spelers moeten cases oplossen met fysiek bewijs, puzzels en interactieve online ervaringen.

Mystery Mansion Escape Room

Mystery Mansion Escape Room is een fysieke escape room-ervaring die elementen van detectivewerk en puzzeloplossing combineert. Deelnemers proberen een mysterie op te lossen en binnen een tijdslimiet te ontsnappen.

Top Trending & High Rated Producten of Unsolved Case Files

Onopgeloste dossiers Game-edities

Verschillende edities van het spel met verschillende onopgeloste zaken om op te lossen.

Uitbreidingspakketten

Extra inhoud en cases om de gameplay-ervaring van Unsolved Case Files uit te breiden.

Online gemeenschap

Een online community waar spelers zaken kunnen bespreken, theorieën kunnen delen en kunnen samenwerken met andere leunstoeldetectives.

Veelgestelde vragen van klanten over onopgeloste dossiers en de producten ervan

Wat zijn onopgeloste dossiers?

Unsolved Case Files is een merk dat interactieve detectivegames maakt op basis van echte onopgeloste cases, waardoor spelers fauteuildetectives kunnen worden en proberen mysteries op te lossen.

Hoe werken de spellen?

Spelers krijgen dossiers, bewijs en aanwijzingen om te onderzoeken en te analyseren. Door verbindingen te leggen en puzzels op te lossen, kunnen spelers de waarheid ontdekken en de zaak oplossen.

Zijn de gevallen gebaseerd op echte onopgeloste mysteries?

Ja, Unsolved Case Files bevat echte onopgeloste zaken uit de geschiedenis. Het merk wil licht werpen op deze zaken en spelers betrekken bij het betrokken detectivewerk.

Kan ik alleen of met anderen spelen?

Unsolved Case Files-spellen kunnen zowel individueel als in een groep worden genoten. Sommige spelers werken liever alleen, terwijl anderen graag samenwerken met vrienden of deelnemen aan online gemeenschappen.

Zijn er verschillende moeilijkheidsgraden?

Ja, Unsolved Case Files biedt verschillende moeilijkheidsgraden om tegemoet te komen aan de vaardigheden en ervaring van verschillende spelers in detectivewerk. Sommige gevallen zijn misschien uitdagender dan andere.

Koop Onopgeloste dossiers producten online tegen de beste prijzen in Nederland |. Ubuy (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5384

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.