Online Search (Adverse Media) (2024)

Bescherm je merk proactief met onze geavanceerde adverse media screening software.

Boek een DemoOntvang een offerte

Boek een DemoOntvang een offerte

Online Search (Adverse Media) (1)

Meer dan 1.800 organisaties hebben gekozen voor PESCHECK

Meer dan 1.800 organisaties hebben gekozen voor PESCHECK

Online Search (Adverse Media) (2)

Online Search (Adverse Media) (3)

Online Search (Adverse Media) (4)

Online Search (Adverse Media) (5)

Online Search (Adverse Media) (6)

Identificeren van rode vlaggen

Vanuit het oogpunt van compliance kan er een verhoogd risico bestaan wanneer zaken wordt gedaan met personen die in adverse media verschijnen.

Database in +200 landen

Potentiële rode vlaggen worden gezocht in verschillende talen en in miljoenen online openbare webpagina’s, binnen een minuut.

Rekruteer met vertrouwen

In het geval dat er geen negatieve berichtgeving over de kandidaat wordt gevonden, kunt u met vertrouwen beslissingen over de aanwerving nemen.

start now!

VASTSTELLEN VAN POTENTIËLE RISICO'S

Waarom een Adverse Media Check?

Een adverse media screening heeft tot doel eventuele negatieve publiciteit te identificeren die de reputatie van het bedrijf zou kunnen schaden. Het is een breed media- en personderzoek waarbij een kandidaat wordt gescreend op negatieve beeldvorming op wereldwijde mediabronnen zoals kranten, tijdschriften, tv, sociale media, blogs en webartikelen. Het geeft je organisatie een uniek inzicht in de professionele en persoonlijke activiteiten van kandidaten.

Ontvang Een Voorstel

Online Search (Adverse Media) (7)

Hoe voeren we een Adverse Media Check uit?

Bij PESHECK begrijpen we het belang van grondige achtergrondcontroles om de veiligheid van je bedrijf te waarborgen. Daarom bieden we een Adverse Media Check, een zoekmachinecontrole die populaire zoekmachines als Google, Bing en Yandex afspeurt naar negatief nieuws of informatie over een persoon of organisatie.

Risico-indicatoren filteren onze adverse media check om ervoor te zorgen dat we je alleen relevante en accurate informatie geven. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat wij je de meest uitgebreide en betrouwbare negatieve mediacheck bieden die beschikbaar is.

BETROUWBAAR, SNEL EN GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Voordelen van uitbesteding aan PESCHECK

Elke dag worden wereldwijd miljoenen nieuwsberichten gepubliceerd. Handmatig zoeken naar negatieve informatie over je kandidaat kan erg tijdrovend en vervelend zijn, vooral het opzoeken van goede berichtgeving in de lokale media is tijdrovend. Vaak kunnen organisaties niet al het nieuws in verschillende talen controleren, waardoor het moeilijk kan zijn om nauwkeurig en betrouwbaar onderzoek te doen. Onze techniek wordt wereldwijd gebruikt door Interpol en overheidsinstanties.

Service voor adverse media

Wij gebruiken overal ter wereld databases waarin informatie in +200 landen snel, betrouwbaar en automatisch kan worden opgevraagd.

Bespaar tijd en middelen

Verlos je organisatie van dit tijdrovende proces en laat ons het automatiseren. Privacy-compliant en resultaten in <1 minuut.

Gebruiksvriendelijke software

We hebben meer dan +300.000 screenings uitgevoerd voor +1.000 organisaties met behulp van onze gebruiksvriendelijke software

Ontvang Een Voorstel

FAQ

  • Wat is adverse media (betekenis)?

    Een Adverse Media Check (ook bekend als een adverse media screening) is een statuscontrole van een persoon of organisatie die negatieve nieuwsverhalen, artikelen of berichten aan het licht kan brengen die hun reputatie kunnen beïnvloeden. Adverse media verwijst naar elke negatieve vermelding van een persoon in het nieuws of andere openbare gelegenheden.

    Een Adverse Media Check is een screeningsproces dat gebruik maakt van online zoekinstrumenten om potentiële risico’s in verband met een persoon vast te stellen. In het algemeen kan een Adverse Media Check een belangrijk hulpmiddel zijn voor zowel individuen als organisaties om risico’s te beperken.

  • Wat valt er onder een Adverse Media Check?

    De Adverse Media Check bevestigt of de kandidaat genoemd is in ongunstige nieuwsberichten (online of offline), genoemd is in de media, betrokken is geweest bij een criminele actie, of betrokken is geweest bij fraude, terrorisme of mensenhandel.

  • Wat zijn soorten adverse media (voorbeelden)?

    Wat zijn soorten adverse media (voorbeelden)?

  • Voor welke sectoren/industrieën zijn Adverse Media Check relevant?

    Voor allerlei sectoren en bedrijfstakken omdat de reputatie van je bedrijf het belangrijkst is.

  • Waarom zijn Adverse Media Check belangrijk?

    Een Adverse Media Check kan ervoor zorgen dat een bedrijf zich niet onbewust associeert met iemand die een geschiedenis van negatieve publiciteit heeft. Het merk, de cultuur en de reputatie van een bedrijf zijn cruciaal voor veel nieuw aangeworven sollicitanten. Organisaties moeten zich bewust zijn van alles wat een sollicitant eerder heeft geschreven of verklaard.

  • Hoe lang duurt een Adverse Media Check?

    De tijd die nodig is om een Adverse Media Check uit te voeren is bijna onmiddellijk. Het is een geautomatiseerd proces dat onmiddellijk begint zodra een screening is aangevraagd via ons dashboard.

Meer achtergrondcontroles

PESCHECK biedt internationale achtergrondcontroles voor alle sectoren, waaronder IT en technologie, gezondheidszorg, boekhouding, financiën, bouw, logistiek, werving, overheden, onderwijs en meer. Je kunt de geschiedenis van een kandidaat verifiëren, zelfs als hij in het buitenland heeft gewoond, gewerkt of gestudeerd. Of je je kandidaten nu wilt screenen op de geldigheid van een ID, referenties, diploma’s of integriteit, alles is mogelijk.

Boek een Demo

Boek een Demo

Zet de eerste stap naar efficiënte Online Search (Adverse Media) Checks.

Benieuwd? Boek een demo of vraag een voorstel aan.

Boek een DemoKrijg een voorstel

Boek een DemoKrijg een voorstel

Online Search (Adverse Media) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6146

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.