Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)

Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (1)

Київ, Україна

● Відчинено

5 8

Контакти

Графік роботи

Фото

Опис

Відгуки

Показати на карті

Інформація про Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район)

Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2)

Приватна школа "Family & Friends" - це навчальний заклад, що знаходиться в Голосіївському районі міста Києва, за адресою вулиця Академіка Вільямса, 17. Вона є визнаним establishment та point of interest, який пропонує високоякісну освіту для дітей від 1 до 12 років.

Наша школа є лідером в сфері приватної освіти та практикує індивідуальний підхід до кожного учня. Ми розуміємо, що кожна дитина є унікальною та потребує окремого підходу. Тому програма навчання розроблена відповідно до віку та потреб кожного учня.

Наша школа розташована на просторій території, що забезпечує сприятливу та комфортну атмосферу для навчання. Ми маємо сучасне обладнання, висококваліфікованих вчителів та навчальні програми, які дозволяють дітям отримувати знання в динамічному та цікавому форматі.

У "Family & Friends" ми також пропонуємо багатий додатковий пакет послуг, що включає в себе спортивні та творчі заняття, розвиваючі курси та інші заходи, які допомагають дітям розвиватися гармонійно та створюють атмосферу дружнього спілкування та злагоди.

Запишіть свою дитину до "Family & Friends" та даруйте їй якісну та цікаву освіту, яка буде в нагоді протягом усього життя.

  • Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (3)
  • Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (4)
  • Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (5)
  • Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (6)
  • Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (7)
  • Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (8)

місто Київ, Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17

+380 97 128 3844


Графік роботи:

Понеділок:

09:00 - 18:00

Вівторок:

09:00 - 18:00

Середа:

09:00 - 18:00

Четвер:

09:00 - 18:00

П`ятниця:

09:00 - 18:00

Субота:

10:00 - 18:00

Неділя:

Вихідний

Телефонувати Сайт

Відгуки:

Наталія Поплавська:

5

"Ви найкращі!Дякую вам за вашу працю. Ми безмежно раді, що доля нас направела самез до вас!"

майже 2 роки тому

Озерная Мария:

5

"Спасибі вам велике за таку любов і турботу до наших дітей!Школа відразу підкуповує своєю домашньою атмосферою і уважністю до дітей.До кожної дитини завжди знаходиться свій індивідуальний підхід.Що б це не було, уроки, спортивні заняття, збори чи змагання, дітям завжди цікаво і захоплююче (і при цьому дисципліна зовсім не страждає).Дуже раді, що в дитинстві нашу дитину є така чудова школа і прекрасні, добрі й уважні люди !!"

майже 2 роки тому

Anna Pecherna:

5

"Все, що організовує пані Тетяна Стахова, директорка школи, це агонь і суцільна любов. Це увага до кожної деталі і індивідуальний підхід до кожної дитини. Донька ходить на чірлідинг в цій школі, була в денному і виїздному спортивному таборі. Дитина щаслива. А мама, звісно, два рази щаслива. Безмежно вдячна"

майже 2 роки тому

Александра Гнелецкая:

5

"Це школа в якій дійсно діє принцип індивідуального підходу! Завдяки педагогічній майстерності моя дочка в першому класі знає вже програму з математики другого. Так як вони побачили її талант і підтримали. Вона любить читати! Так як читання це не занудно, а цікаво адже можна вибрати книжку і читати прямо лежачи на підлозі, або сидячи на зручному пуфику! Дочка жодного разу за рік не сказала, що не хоче в школу і дуже засмучується, коли раніше забирають. Атмосфера всередині дружня і звідти не хочеться йти навіть дорослому. Особлива подяка за фізичний розвиток через чірлідінг і участь, неодноразове, в змаганнях! Дуже рада, що ми саме в цій школі!"

майже 2 роки тому

Виолетта Сокол:

5

"Майже рік моя дитина відвідує "Family & Friends" і ми з нею у захваті... (І це в умовах карантину!) Така якість навчання і кількість послуг за відносно невелику платню - не знаю, чи можливо ще відшукати у Києві. Пропоную ознайомитись із закладом батькам, які хочуть для дитини якісного та комфортного навчання у безпечному просторі."

майже 3 роки тому

Схожі заклади:

  • DANCE STREET ШКОЛА СТИЛЬНОГО ТАНЦЮ СПД ЛЕВШИН А.В.

    Київська область, місто Київ, Київ, Златоустівська вул., 24

  • CubanoBoom

    вулиця Глибочицька, 13, буд. 3, приміщення 3-4, Київ, Україна, 04052

  • Школа східного танцю в Києві і Броварах

    місто Київ, Київ, вулиця Юрія Іллєнка, 83А

  • Футбольний клуб Фортуна

    місто Київ, Київ, вулиця Архітектора Вербицького, 14Г

  • children in ua

    місто Київ, Київ, вулиця Сиваська, 12/2

  • Спеціалізована школа №94 "Еллада"

    місто Київ, Київ, вулиця Ольгинська, 2/4

  • Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №53 з поглибленим вивченням німецької мови

    місто Київ, Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 16/18

  • Школа №155

    місто Київ, Київ, вулиця Січових Стрільців, 5

  • Спеціалізована школа № 112 ім. Т. Г. Шевченка з поглибленим вивченням іноземних мов

    місто Київ, Київ, вулиця Велика Васильківська, 78

  • Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №87 імені О.П. Довженка

    місто Київ, Київ, вулиця Антоновича, 4/6

Школа, Дитячий Садок у Києві Школа у Києві Приватна Школа у Києві Школа Для Дітей у Києві Освіта Для Дітей у Києві Голосіївський Район у Києві Навчальний Заклад у Києві Адреса у Києві Лідер В Освіті у Києві Індивідуальний Підхід До Учня у Києві Програма Навчання у Києві Сприятлива Атмосфера у Києві Комфортне Навчання у Києві Сучасне Обладнання у Києві Професійні Вчителі у Києві Додатковий Пакет Послуг у Києві Спортивні Заняття у Києві Творчі Курси у Києві Розвиваючі Заходи у Києві Дружнє Спілкування у Києві Злагода у Києві Запис До Школи у Києві Якісна Освіта у Києві Цікаве Навчання у Києві Протягом Усього Життя у Києві Розвиток Дитини у Києві Унікальний Підхід у Києві Програми Навчання у Києві Високоякісна Освіта у Києві Навчання В Динамічному Форматі у Києві Багатий Пакет Послуг у Києві Спортивні Та Творчі Заняття у Києві Розвиваючі Курси у Києві Даруйте Своїй Дитині у Києві Здобутки У Майбутнє у Києві Продуктивне Навчання у Києві Досвідчені Педагоги у Києві Формування Кругозору у Києві Розвиток Талантів у Києві Розвиток Особистості у Києві Створення Інноваційних Проектів у Києві Підготовка До Школи у Києві Підготовка До Життя у Києві Випускники Школи у Києві Успіх У Навчанні у Києві Практичні Навички у Києві Ініціатива І Творчість у Києві Формування Громадянської Позиції у Києві Формування Моральних Цінностей у Києві Рух До Досягнення Цілей у Києві Співпраця Батьків І Педагогів у Києві

Показати більше

Довідник закладів та послуг у Києві

⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото

Приватна школа "Family & Friends" (Голосіївський район), Київ, вулиця Академіка Вільямса, 17 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5627

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.