Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)

Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (1)

Київ, місто Київ

● Відчинено

4.2 4,792

Контакти

Графік роботи

Фото

Опис

Відгуки

Показати на карті

Інформація про Sky Family Park

"Sky Family Park" – це розважальний парк для всієї родини. Знаходиться у самому серці Києва, на проспекті Романа Шухевича, 2, і стане чудовим місцем для проведення активного дозвілля.

У "Sky Family Park" можна знайти розваги для дітей та дорослих. Парк складається з численних атракціонів, які задовольнять будь-який смак. Тут є гірки, американські гойдалки, колесо огляду, мульти-лабіринт та інші веселі розваги.

Надійна техніка та перевірений матеріал гарантує безпеку та комфорт гостей. Для наймолодших відвідувачів парку є спеціальні комплекси для гри та розвитку, де діти зможуть досліджувати світ та розвивати свої навички.

Крім того, "Sky Family Park" можна орендувати для проведення дитячих та сімейних свят. Команда професіоналів зробить все можливе, щоб ваше свято стало незабутнім.

На території парку є кав'ярні та інші заклади громадського харчування, де можна перекусити та відпочити після активної розваги.

"Sky Family Park" - ідеальне місце для відпочинку та розваг з родиною та друзями!

  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (3)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (4)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (5)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (6)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (7)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (8)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (9)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (10)
  • Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (11)

ТРЦ SkyMall, 02660, SkyMall, Т, проспект Романа Шухевича, 2, Київ, Україна, 02000

+380 95 283 6555


Графік роботи:

Понеділок:

Вихідний

Вівторок:

10:00 - 22:00

Середа:

10:00 - 22:00

Четвер:

10:00 - 22:00

П`ятниця:

10:00 - 23:00

Субота:

10:00 - 23:00

Неділя:

10:00 - 23:00

Телефонувати

Відгуки:

Svetlana Shvec:

4

"Коли планували відпочинок у Sky Family Park, дуже сподобались фото дитячого розважального майданчика, що мав знаходитись на території. По приїзду на місце, стало зрозуміло, що цей майданчик вже давно не функціонує (фото).Загалом басейн сподобався. Підійде для будь-якого віку і будь-якого рівня плавця) Є рятувальники, які невпинно стежать за дотриманням правил поведінки.Харчуватися раджу не на території басейну, а в кіосках-будиночках при вході в парк. Ціна там нижча, а вибір - більший.Загалом, отримали трохи менше, ніж очікували, через закритий майданчик, але час провели дуже добре!"

майже 2 роки тому

Kateryna Shynkar:

4

"Вода тепла, людей багато, у вихідний, мабуть, ще більше. Є фудкорт. Дітям перекус можна з собою взяти, не перевіряють, раніше сумки вивертали і витягали всю їжу і воду. Вхід в парк 50 грн + 200 басейн. Шезлонг за окрему плату, можна на газоні зі своїм покривальцем. Однозначно дешевше, ніж всі інші відкриті басейни під Києвом"

майже 2 роки тому

Мар'яна Масник:

5

"Пишу відгук не про сам парк, а про басейн.Відвідували в неділю, дужееее людно, на фото навіть здалеку складно охопити всю зону з басейном.На вході стояли 10 хв, черга велика (десь 40 людей були перед нами), але дуже швидко обслуговується.Вішають два браслети, один в парк інший басейн. Можна входити та виходити з території, охоронець сказав що дехто йде в торговий в Макдональд с, їсть та повертається назад в парк.З собою можна брати полотенця, парасольки, мячі чи бабмінтон. Багато хто мав з собою перекус( черешні запаковані, воду, чи щось подібне), ми ж не брали бо були в перше.Є переодягальні на вулиці-2кабінки, душ для змиву води, та туалет.Також на території є бари з їжею та водою чи алкоголем, і кальян.Біля басейну є рятівники, які контролюють, щоб діти не заплили глибоко.Різні рівні води, вода чиста, дно в басейні світле, так що наступити вдруг на щось чи когось дуже складно.Людей багато, але цього не відчували в басейні, найбільше скупчення в перехідній зоні, де 1,5 м, там підлітки та діти, що вміють плавати та дорослі, що не навчилися. Рекомендую брати з собою м’яч чи ракетки, чи якусь іншу гру, парк великий, газон прекрасний, можна грати босяком та вкупальнику."

майже 2 роки тому

Оксана Кушнерчук:

3

"Минулого 2018, потрапила сюди до того як формально відкрили басей (поставили забор) і все виглядало райськи причудесним) Потім ставлять забор, з можливістю розміститись на шездлнг на бетоні, потім ще виникли альтаночки, і паркан навколо басейну посовується все далі на територію, якщо раніше воно виглядало приємно, були такі хто оплачував басейн але лежали на травичці подалі і ходили до басейну, то зараз це одна велика зазаборена територія. В дні коли не людно, це місце вважаю одним з найкращих біля басейну, навіть з піднятими цінами цього року, це все одно доступніше за ряд інших якими цікавилась. Дуже прикро що це не може бути однією відкитою територією, а потрібна ця заборизація якої і без цього вистачає в місті, а приїхати за місто і знов розміститись під забором, байдужее з якого боку, приємного мало.Крісла груші поки що в доступі просто так, є крутецькі дитячі лазялки. На футкорті абсурдно дорого, краще зайти в скай поїсти. Забрали машинку. Пісі: фото з минулого року."

майже 4 роки тому

Олекса Гнатенко:

3

"Шишка Парк непогане місце для сімейного відпочинку на вихідних. Але нам, мабуть, більше повезло, тому що було небагато охочих до такого відпочинку. Зазвичай, людей забагато. Шишка Парк буде цікавий дітям від 2 до 12, хоча з компанією буде весело і старшим дітям. Ціна у будні 130 грн., у вихідні - 200 грн. з особи. Батькам, що супроводжують, вхід безкоштовний. Приблизний час для освоєння локації - до 2 годин. Важко назвати місце клієнтоорієнтованим.Парк не перестає дивувати - при величезній площі та наявності доріжок, дітям не можна особою брати самокати."

майже 4 роки тому

Схожі заклади:

  • Wine Republic

    місто Київ, Київ, вулиця Тарасівська, 10А

  • Comme Il Faut Restaurant

    місто Київ, Київ, вулиця Велика Житомирська, 2А

  • Публіцист

    місто Київ, Київ, вулиця Січових Стрільців, 25

  • Тераса

    місто Київ, Київ, вулиця Воздвиженська, 60а,б

  • MNESO

    місто Київ, Київ, вулиця Івана Франка, 46

  • Шоті

    місто Київ, Київ, вулиця Мечникова, 9

  • Ресторан "ШахГранат"

    місто Київ, Київ, вулиця Володимирська, 92/39

  • Panorama Club

    місто Київ, Київ, вулиця Хрещатик, 1/2

  • О'Панас

    місто Київ, Київ, вулиця Терещенківська, 10

  • MOCCO

    місто Київ, Київ, вулиця Хрещатик, 15/4

  • Fly Park

    місто Київ, Київ, Оболонський проспект, 21б

  • Game Inn

    місто Київ, Київ, вулиця Вадима Гетьмана,

  • LOFT GAME BAR

    місто Київ, Київ, вулиця Січових Стрільців, 40

  • Спортзал в Киеве Jungle Gym ⭐ Студия йоги, стретчинга и пилатеса ⭐ Групповые и индивидуальные занятия

    місто Київ, Київ, вулиця Круглоуніверситетська,

  • ТРЦ "Жираф"

    Київська область, Ірпінь, вулиця Соборна, 160

  • ARTLINE

    місто Київ, Київ, вулиця Кирилівська, 104

  • Digital Fury

    місто Київ, Київ, вулиця Івана Виговського, 13

  • Ретровіль

    місто Київ, Київ, проспект Правди, 47

Ресторан, Колиба у Києві Дитячі Розваги у Києві Туристичне Агентство у Києві Басейн, Аквапарк у Києві Басейн у Києві Аквапарк у Києві Сходити В Басейн у Києві Провести Відпочинок у Києві Провести Отдых у Києві Отдых На Море у Києві Де Відпочити у Києві Де Можна Відпочити у Києві Где Отдохнуть у Києві Где Можно Отдохнуть у Києві Детские Развлечения у Києві Куда Сходить у Києві

Показати більше

Довідник закладів та послуг у Києві

⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото

Sky Family Park, Київ, проспект Романа Шухевича, 2 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 5633

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.